A Top Chef s'ataca amb duresa una cuinera de Vacarisses

Montse Estruch és una de les concursants del programa conduït per Chicote i, malgrat tenir més d'un maldecap i enganxada amb els seus companys d'equip, de moment, continua ben viva i més a prop d'endur-se el premi

Lluïsa Tarrida
22 d'octubre del 2015
Actualitzat el 23 d'octubre a la 13:08h
La cuinera vacarissenca Montse Estruch
La cuinera vacarissenca Montse Estruch | Foto: Antena3

Más vídeos en Antena3


Montse Estruch és la cap de cuina i propietària del restaurant El Cingle, de Vacarisses, un establiment que va arribar a tenir una Estrella Michelin. Ara, la cuinera ha decidit provar una nova aventura i entrar al programa Top Chef, conduït per Chicote. Al seu costat, hi havia en l'inici del programa tretze cuiners més que lluiten per més reconeixement.

Sis d'ells ja han estat expulsats i només en queden set en joc. Obtenir més reconeixement és el que l'ha impulsat a presentar-se en aquest xou televisiu, que Antena 3 emet als dimecres en primer time, "vull demostrar que les dones poden ser a primera línia en un món d'homes".

Más vídeos en Antena3


En el darrer programa emès aquest dimecres, les coses no li van sortir del tot bé i va ser objecte de dures crítiques per part dels seus companys d'equip. Durant la prova de cuinar per relleus, Estruch va decidir no coure la pasta en el seu lloc de treball i això va acabar repercutint en el resultat final del plat, ja que segons els comensals i Chicote "això està més dur que la cuirassa d'Ironman". Estruch però no ha reconegut la seva part de culpa, "no sóc la responsable, ha sigut culpa de l'Àlex per no deixar-m'ho tot preparat", s'ha justificat.

Malgrat tot, la cuinera vacarissenca segueix al peu del canó i no va ser expulsada. En la prova final en què es decidia quin dels tres cuiners nominats abandonava el programa, Estruch va salvar-se. I això que segons el seu company, Sergio Bastard, "per justícia, ella és qui hauria de marxar". El plat que van haver de cuinar havia de tenir els ingredients: salmó, turró, llonganissa i crestes de gall.

Más vídeos en Antena3