El nou restaurant del Centre Cultural Terrassa obre el 5-D

El nou espai gastronòmic estarà situat a peu de carrer i disposarà d'una terrassa a l'actual porxo així com d'una barra interior al vestíbul que dona servei els dies d’espectacle

La Torre
31 d'octubre del 2015
576_1430748142cent
576_1430748142cent

El Centre Cultural Terrassa modernitza el seu edifici


El patronat de la Fundació Antiga Caixa de Terrassa (FACT) va adjudicar la gestió del nou bar-restaurant als restaurants Rístol i La Terrassa del Museu. Les obres avancen a bon ritme i ja hi ha data per la posada en marxa, el 5 de desembre. L'estrena canviarà la imatge d'aquesta part de la Rambla.

El nou espai gastronòmic estarà situat a peu de carrer i disposarà d’una terrassa a l’actual porxo així com d’una barra interior al vestíbul que donarà servei els dies d’espectacle. Aquest espai ja funciona des de fa tres setmanes.
 

El Centre Cultural Terrassa modernitza el seu edifici Foto: C.C.


El trasllat de l’actual bar a l’entrada principal allibera un espai que serà utilitzat per ubicar les oficines del Centre Cultural Terrassa, on també hi haurà sales de reunions i una aula magna.

El Centre Cultural Terrassa viurà un canvi substancial de la seva façana i la planta baixa d’aquest gran equipament concebut per l’arquitecte Jan Baca l’any 1980 i que ara lidera també la reforma.

El nou projecte arquitectònic modernitza la seva façana i l’entrada principal amb l’objectiu d’obrir-se, encara més, a la ciutat mantenint la seva proposta artística de qualitat i facilitant-ne la visibilitat des de peu carrer. El cost de les obres està calculat al voltant dels 500.000 euros i es preveu poder tenir un retorn de la inversió de forma bastant ràpida a través del lloguer dels espais alliberats i del restaurant-bar, en un període de 7 anys.