Art a les làpides del Cementiri de Terrassa

Una mostra ens apropa als antecedents romans, la tècnica, el simbolisme i els escultors que van treballar el baix relleu

La Torre
24 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 8:27h
El Cementiri de Terrassa és un espai únic on es pot passejar, admirar i gaudir d’un important patrimoni artístic i cultural. Destaquen obres artístiques que valoritzen l’estètica com a element decoratiu de la sepultura.

Un any més, per celebrar la festivitat de Tots Sants, els serveis municipals de la Funerària de Terrassa i el Museu de Terrassa, en la seva línia de difusió, treballen conjuntament per presentar-vos una exposició i una visita comentada: “L’art a les làpides”. En aquesta ocasió es recullen exemples de làpides de nínxols decorades en baix relleu.
 
Fins a l’1 de novembre
Exposició “L’art a les làpides”
La mostra ens apropa als antecedents d’època romana, la tècnica, el simbolisme i els escultors que van treballar el baix relleu.
 
Lloc: Complex Funerari de Terrassa (Carretera de Moncada, 789). Autobús L1 o LH.
Horari de visita: de 9 a 17.30 h
Més informació a: www.terrassa.cat/exposicions-itinerants
 
diumenge 25 d’octubre a les 11 h
Visita “L’art a les làpides”
Aquesta activitat permetrà conèixer les obres en baix relleu més destacables del Cementiri de la ciutat i ser els protagonistes d’un passeig original per contemplar alguns exemples de ben a prop.
 
Lloc: Complex Funerari de Terrassa (Carretera de Moncada, 789). Autobús L1 o LH.
Preu: activitat gratuïta
Cal inscripció prèvia al telèfon 900 268 268 o a l’adreça electrònica [email protected]
Més informació a: www.terrassa.cat/activitats-per-al-public-general