Una bosseta amb pols blanca a l'interior del vehicle, el delata

La Policia el va detenir per possessió i per conduir sota els efectes de les drogues, i a més li va trobar una cartera que no era seva

La Torre
20 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 16:07h
La Policia Municipal de Terrassa va atuar en un control rutinari un vehicle aquest dimarts a la matinada. El conductor presentava símptomes evidents d'estar sota els efectes de l'alcohol a alguna substància estupefaent. 

Els agents van realitzar-li la prova d'alcoholèmia. El conductor va donar negatiu. No obstant, si que en l'escorcoll al vehicle se li va trobar una papelina amb pols blanca, presumiblement cocaïna. Per aquest motiu, l'home va ser traslladat a prefectura. Allà se li va realitzar el drogotest i aquest cop va donar positiu. El vehicle va ser retirat per Egarvia.

La Policia va tramitar la denúncia per conduir sota influència de les drogues, per possessió de cocaïna -en total 0,3 grams- i a més per tenir assegurança del vehicle. Així mateix, en l'interior del turisme es va localitzar una cartera amb diversa documentació que no corresponia al conductor. Preguntat sobre la seva procedència, va manifestar que no sabia de qui era.