Dubtes sobre una possible agressió i intent de robatori a Vacarisses

La presumpta víctima va ser vista per diversos testimonis col·lidir amb un vehicle amb un fanal | L'home, treballador d'un taller mecànic a Terrassa, va dir al seu cap que li havien volgut robar el cotxe

La Torre
20 d'octubre del 2015
El responsable d'un taller mecànic de Terrassa va trucar aquest dilluns al vespre la Policia Municipal perquè s'havia presentat a la feina un dels seus treballadors amb ferides al cos. Segons ell, havia estat agredit a Vacarisses per part d'uns indidivus que li havien volgut robar el vehicle.

Una unitat policial va desplaçar-se fins al taller per parlar amb l'implicat i amb l'amo del taller. En veure'l, els agents van sol·licitar una ambulància ja que presentava diversos cops i es trobava molt nerviós. Els serveis mèdics van realitzar l'assistència in situ i van decidir traslladar-lo a Mútua Terrassa. Així mateix, els agents el van informar dels passos a seguir per presentar la corresponent denúncia.

Tot seguit, la Policia de Terrassa va trucar la Policia de Vacarisses per informar-los dels fets. Segons els agents, havien estat parlant amb diversos testimonis els quals afirmaven que no s'havia produït cap robatori sinó que el treballador havia estat consumint begudes alcohòliques en un bar del municipi, que havia agafat el vehicle -presumptament objecte de robatori- i que havia col·lidit amb un fanal, provocant-se les lesions que tenia. Malgrat l'impacte, l'home havia decidit marxar del lloc i tornar a la feina.