Speed Dating per a aturats majors de 45 anys del Vallès Occidental

Aquest divendres tindrà lloc una jornada per posar en contacte persones que busquen feina i empresaris que necessiten treballadors

La Torre
21 d'octubre del 2015
Aquest divendres 23 d’octubre al matí tindrà lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Vallès Occidental un seminari de Speed Dating emmarcat dins el Cicle Converses del Mercat de Treball III.

Un speed dating és un sistema ràpid i directe per a la selecció de personal que s’inspira en el sistema de cites ràpides que s’utilitza des de fa temps per trobar parella i que s’ha implantat en la selecció de personal.

La proposta vol donar una doble resposta. D’una banda a demandants d’ocupació majors de 45 anys del territori, als quals se’ls explica la necessitat de practicar nous mètodes de  presentació de candidatures. D’altra, s’efectuarà una formació tècnica als/les professionals que faran de reclutadors/es durant la jornada.

Aquesta és una molt bona ocasió pels majors de 45 anys en procés de recerca de feina per aprofundir en una tècnica emergent com és ara el speed dating i alhora una oportunitat per millorar les seves habilitats a l’hora d’enfrontar-se amb una entrevista.

Per a formalitzar les inscripcions caldrà omplir el següent formulari.