160 experts de la gestió de l'aigua en l'àmbit urbà es reuneixen a Terrassa

Organitzada per l'Agrupació de Serveis d'Aigua de Catalunya, la jornada tècnica tindrà lloc aquest dimarts al Centre Cultural

La Torre
19 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:46h
Aquest dimarts, 20 d’octubre se celebrarà al Centre Cultural de  Terrassa, al Centre Cultural Terrassa, la 11a Jornada Tècnica per a les empreses i serveis d’aigua de Catalunya que, sota el títol Valor social i tecnologia organitza l’Agrupació de Serveis d’Aigua de Catalunya -ASAC, patrocinada per Mina Pública d’Aigües de Terrassa. En aquesta jornada tècnica de debat és prevista l’assistència de més de 160 rellevants càrrecs i tècnics de la gestió de l’aigua en l’àmbit urbà.

La jornada s’inicia a les 9.30 hores amb la inauguració a càrrec de Marc Armengol, Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Ignacio Escudero, president d’ASAC i Marià Galí, president de Mina i vicepresident primer d’ASAC. La conferència inaugural, serà a càrrec de Xavier Marcet, president de Lead to Chenge, sota el títol Innovació en les empreses en el context del sector de l’aigua i entre d’altres intervencions de ponents experts en el sector, hi ha la del president de la Unió de Consumidors de Catalunya, Salvador Domínguez i de la directora d’Estratègia de Clients d’Aigües de Barcelona, Núria Latorre, a la taula rodona que sota el títol Les expectatives ciutadanes envers els serveis d’aigua: la visió dels usuaris i la dels gestors, presidirà Marià Galí a les 10.30h.

També destacar el col·loqui-debat sobre El Pla de Gestió del districte de conca fluvial de Catalunya i el seu pla de mesures per al període 2016-2021, previ a la cloenda que duran a terme a les 17.30h. el president d’ASAC, Ignacio Escudero i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Jordi Agustí. La resta del programa es pot veure clicant aquí.

L'Agrupació de Serveis d’Aigua de Catalunya -ASAC-, és una associació professional que representa de forma col·lectiva davant l’administració pública a tots els associats, que són les persones físiques i jurídiques l’àmbit d’actuació de les quals sigui la producció de béns i serveis específicament relacionats amb la gestió integral dels recursos hidràulics. En l’actualitat, aquest col·lectiu de 68 entitats associades gestiona l’abastament, en alta i/o baixa, al 86 per cent de la població de Catalunya, i la depuració al 74,5% de la mateixa. A l'ASAC coexisteixen les més importants empreses, privades i públiques, i serveis subministradors d’aigua de Catalunya.