El nou Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, en marxa

La Torre
21 d'octubre del 2015
Acte de constitució del Consell
Acte de constitució del Consell | Foto: A.T.

Acte de constitució del Consell Foto: Rafel Casanova BCF


L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Maruja Rambla, van presidir l’acte de constitució del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional que va tenir lloc aquest dimarts.

L’acte, al que també hi va assistir la tinenta d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, Rosa Maria Ribera, representants dels Grups Municipals i representants d’Organitzacions No Governamentals de Cooperació Internacional de la ciutat, va comptar amb la conferència Cooperar en temps de crisi, a càrrec de Núria Camps, presidenta del Consell Català de Cooperació de la Generalitat. 

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Terrassa té per objectius organitzar i animar la cooperació local, sensibilitzar la ciutadania respecte a les desigualtats del món i cooperar amb comunitats dels països desafavorits per lluitar contra la pobresa. 

Cada quatre anys, després de les eleccions municipals i la renovació del consistori, també es renova el Consell i l'alcalde nomena els membres a proposta dels Grups Municipals i de les entitats inscrites en el Registre Municipal d'Associacions. En aquest Consell, presidit per l’alcalde, Jordi Ballart, hi seran representades prop de 40 entitats de la ciutat i els 7 Grups Municipals.