Qollunaka representa «La Corona d'Espines» més solidària

La Torre
16 d'octubre del 2015
El grup de teatre egarenc representarà un clàssic català
El grup de teatre egarenc representarà un clàssic català

El grup de teatre egarenc representarà un clàssic català


Qollunaka Grup de Teatre oferirà el proper dissabte 17 d’octubre una representació teatral solidària a benefici de l’ONG Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica, entitat que porta 12 anys treballant i cooperant al Senegal amb projectes educatius i d’alimentació, com també en el finançament de petits negocis que duen a terme diversos grups de dones per tal de poder sortir de la pobresa extrema.

Les principals actuacions, durant aquests anys, s’han dut a terme al barri de Sam-Sam (a la zona de Pikine, a 20 km de Dakar) i també a Ziguinchor, a la regió de La Casamance. Aquest projectes es poden finançar gràcies a les aportacions dels socis i sòcies de l’entitat, a la subvenció que ofereix l’Ajuntament de Terrassa i a diverses actuacions desenvolupades en festes i vendes de productes elaborats per noies de l’escola de formació professional a la que l’ONG dóna suport.

Per col·laborar en els projectes solidaris de Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica, Qollunaka Grup de Teatre oferirà una representació de La Corona d’Espines, de Josep Maria de Segarra, dirigida per Òscar Garcia, el proper dissabte 17 d’octubre, a les 20 h, al Teatre Alegria. Les entrades, que tindran un preu de 10 euros, es podran adquirir el mateix dia, des d’una hora abans de la funció, a les taquilles del teatre.

Dividida en tres actes i escrita en vers, “La Corona d’Espines” es va estrenar per primera vegada l’any 1930. L’obra, que narra les trifulgues d’un acord de matrimoni entre una pubilla i un nebot sense pares, és una de les obres més conegudes de l’autor català.