Aldi fa instal·lar nous semàfors a la carretera Matadepera

El cost del conjunt semafòric ha anat a càrrec del futur establiment i té per objectiu incrementar la seguretat en una zona en què s'incrementarà presumiblement el volum de vianants

La Torre
15 d'octubre del 2015
Actualitzat el 17 d'octubre a les 7:42h
L'acord amb l'Ajuntament també permetrà pintar dels passos de vianants necessaris
L'acord amb l'Ajuntament també permetrà pintar dels passos de vianants necessaris | Foto: A.T.

L'acord amb l'Ajuntament també permetrà pintar dels passos de vianants necessaris Foto: A.T.


Aquest divendres entrarà en servei un nou grup semafòric a la carretera de Matadepera, concretament a la cruïlla d'aquesta via amb els carrers del Doctor Calsina i del Pintor Vancells, entre els barris de Poble Nou-Zona Esportiva, Sant Pere Nord i Can Tusell.

La instal·lació de la nova senyalització és fruit de la propera obertura d'un supermercat de la cadena Aldi en aquesta cruïlla, que generarà un augment significatiu en el trànsit de vianants a través de la carretera. Per aquest motiu l'Ajuntament de Terrassa i l'empresa han acordat la semaforització de la cruïlla, el cost de la qual ha assumit Aldi.

El conjunt consta de sis semàfors de vehicles, vuit de vianants i quatre de protecció de vianants (àmbar intermitent), a més dels respectius suports, un regulador electrònic per a tot el grup i vuit sensors que recolliran dades del pas de vehicles per la cruïlla. L'actuació es completa amb el pintat dels passos de vianants necessaris per a garantir el pas de vianants per les quatre bandes de la intersecció.
 

La cruïlla amb Calsina Vancells tindrà un nou grup semafòric Foto: A.T.