Doblet per a Jan Margarit a Núria i Ricote

15 d'octubre del 2015
El matadeperenc al podi de l'última prova del Campionat d'Espanya
El matadeperenc al podi de l'última prova del Campionat d'Espanya | Foto: Matadepera.cat

El jove atleta matadeperenc Jan Margarit continua la seva meteòrica carrera esportiva obtenint bons resultats allí on participa. Recentment, ha tingut un destacat paper en dues curses celebrades en pocs dies de diferència.

Així, el passat 4 d'octubre va tenir lloc la Duatló de Núria que ha arribat a la seva 18a edició: és una cursa d'alta muntanya entre Queralbs, Puigmal i Núria, en la que es va en BTT des de Queralbs fins a Fontalba; corrent fins al Puigmal, Núria i Fontalba de nou, i fins al punt de començament altre cop en BTT. Són 22 quilòmetres en BTT i 16 quilòmetres a peu, amb desnivells de 900 metres i 1000 metres respectivament. En aquesta primera cursa Margarit va quedar tercer a la classificació general.

I una setmana més tard, a Ricote (Múrcia) competia a la última prova del Campionat de Copa d'Espanya de curses de muntanya, on va quedar primer, i a la classificació general, segon.