Tomeu Penya obrirà el cicle Terrassa Música Moderna

La proposta inclou sis concerts a la Nova Jazz Cava fins a final d’any

La Torre
13 d'octubre del 2015
Actualitzat el 14 d'octubre a les 7:59h
Tomeu Penya
Tomeu Penya | T.P.

Tomeu Penya Foto: T.P.


Tomeu Penya obrirà el proper diumenge, 18 d’octubre, el cicle de música moderna octubre-desembre, que organitza l’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Cultura.

El cantautor mallorquí serà el primer dels sis noms que formen un cartell variat, que combina grups emergents amb clàssics i músics de casa nostra amb artistes internacionals. Tots sis concerts tindran lloc a la Nova Jazz Cava.

La segona proposta del cicle és Lenacay, formació creada arran la dissolució del grup Ojos de Brujo, que el 25 d’octubre presentarà a Terrassa el seu nou disc.

El 8 de novembre visitarà la ciutat la banda barcelonina Seward, amb la seva particular barreja de jazz, rock i folk, i a continuació serà el torn de Exxasens, grup de rock instrumental amb gran projecció internacional. Terrassa serà el 15 de novembre una de les parades de la seva gira europea actual.

Tancaran el cicle el cantautor nord-americà Josh Rouse, conegut per les seves cançons per a pel·lícules i sèries de televisió, qui presentarà el seu nou disc el 29 de novembre, i finalment hi actuarà Inspira, banda de culte de l’escena barcelonina, que presentarà també el seu darrer treball discogràfic.