L'Egara es classifica per al KO16 de l'Euro Hockey League

La Torre
12 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:21h
Els egarencs han quedat primers del grup D
Els egarencs han quedat primers del grup D | Foto: Frank Uijlenbroek

Els egarencs han quedat primers del grup D Foto: Frank Uijlenbroek


El Club Egara s'ha classificat per al KO16 de l'Euro Hockey League, la segona fase de l'Eurolliga, després d'acabar en primera posició del Grup D, en la lligueta inicial de la competició. Els ratllats van guanyar el primer partit contra l'East Grinstead (1-0) i van empatar a tres davant el Monkstown.

El conjunt de Patricio Keenan debutava dissabte davant l'East Grinstead, un clàssic de la competició que arribava a l'EHL com a subcampió de la Premier League anglesa. El Club Egara va dominar el partit i va gaudir de les millors opcions, però el porter rival va fer que durant els dos primers quarts no es mogués el marcador. Va ser al tercer període quan Pepe Romeu, en un llançament de penal córner, va inaugurar el marcador i va acabar donant el triomf a l'equip terrassenc.

Diumenge, l'Egara en tenia prou amb un empat contra el Monkstown, el campió irlandès. Els ratllats van saber imposar el seu joc i també van dominar l'encontre des de l'inici. Lluís Mercadé va obrir la llauna i dos gols d'Edi Tubau deixaven el partit i la classificació pràcticament encarrilada. Però a cinc minuts per acabar els irlandesos van retallar distàncies i en un final boig van arribar a empatar el partit en un penal córner quan restaven 20 segons.

Finalment, el Club Egara serà al KO16, que disputarà a Holanda del 24 al 28 de març, durant la Setmana Santa de l'any vinent. Properament es celebrarà el sorteig per designar el quadre i que determinarà el rival dels del Pla del Bon Aire als vuitens de l'EHL.