12
d'octubre
del
2015
El jurat del concurs, amb les fulles de puntuació Foto: Ramon Navarro
Aquest diumenge, la Colla dels Federins -Associació Trabucaires de Terrassa-; Ateneu Terrassenc; Cesc Castellet, del Cafe Teatre, i Àngel Portet, de Ratafia de Raiers, van organitzar la Festa i Tast del 1er Concurs de Ratafia de Terrassa, a l'espai dels Bellots.
En diuen la beguda catalana per excel·lència, per bé que és tradició, sobretot, en uns territoris molt concrets de les comarques gironines, del Pirineu de Lleida i part d'Osona. Ara la ratafia està vivint un moment d'expansió. En l'última dècada, els productors han doblat el nombre d'ampolles que treuen al mercat, i certifiquen com se n'ha estès el consum i s'ha posar de moda entre la gent jove.
Les ratafies participants al concurs Foto: Ramon Navarro
Tast i deliberació del jurat Foto: Ramon Navarro
El jurat deliberant Foto: Ramon Navarro
Organitzadors i jurats del primer concurs de ratafia Foto: Ramon Navarro
Cesc Castellet, guanyador Foto: Ramon Navarro