Anar a peu pel carrer Concili Egarenc, una cursa d'obstacles

per La Torre , 12 d'octubre de 2015 a les 12:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Senyals, pals i cotxes fan impossible el pas de vianants Foto: F.T.


"L'Ajuntament creu que això és una vorera on pot passar la gent?", amb aquestes eloqüents paraules ens fa arribar aquesta fotografia un lector de La Torre. Es tracta del carrer Concili Egarenc de Terrassa, ubicat al barri de La Cogullada. Amb una vorera ja de per si estreta, el lector es queixa que a més s'ha de sortejar els senyals verticals, els pals d'electricitat, i a sobre, els cotxes que aparquen tant arran que es mengen un tros d'espai per als vianants. De vegades, el vianant ha de canviar de vorera perquè literalment no passa.


En una setmana que justament és la de la mobilitat sostenible en què l'Ajuntament va anunciar que s'havia de reequilibrar l'espai públic cedint més terreny als vianants i menys als vehicles privats, aquest lector es mostra indignat perquè sovint resulta impossible anar a peu per aquest vial, i "ja no dic si vas amb cadira de rodes, amb un cotxet o amb crosses". 

 

Participació