Anna Quiroga és seleccionada per Talent Unlimited

Va començar a estudiar arpa als 5 anys

La Torre
09 d'octubre del 2015
L’arpista matadeperenca Anna Quiroga, graduada al Conservatori del Liceu en l’àmbit de Música Clàssica i Contemporània en l’especialitat d’Interpretació-arpa, ha estat seleccionada recentment per formar part de la prestigiosa organització Talent Unlimited del Regne Unit. Talent Unlimited té l’objectiu de recolzar econòmicament el desenvolupament de joves músics, tot creant un ambient propici per tal que puguin explotar el seu talent musical. 

Per altra banda, Quiroga també ha estat contractada per la Fundació March, per tal de realitzar dos recitals d’arpa, que tindran lloc els dies 8 i 9 de novembre i que inclouran obres d’Isaac Albéniz, Johann Sebastian Bach, Benjamin Britten, Jean Michel Damase, Elias Parish Alvars, Carlos Salzedo i Cesare Galeotti. 

Nascuda a Cerdanyola l’any 1991, Anna Quiroga va estudiar a l’Institut de Matadepera. Va començar a estudiar arpa als 5 anys, i ha realitzat estudis de grau superior al Conservatori del Liceu amb la professora d’arpa Abigaïl Prat. Guardonada en diversos premis nacionals i internacionals, Quiroga ha realitzat nombrosos concerts, ha actuat com a solista amb l’Orquestra Frederic Mompou de Matadepera. L’any 2013 va ser guardonada amb el Premi Extraordinari d’Interpretació del Conservatori del Liceu com a “reconeixement a la trajectòria acadèmica dels alumnes que es distingeixen per la seva excel·lència”.