L'EF Manu Lanzarote s'imposa en el derbi contra el Juan XXIII

Les escolars es van imposar en un partit vibrant que va finalitzar 3 a 4

08 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:27h
El partit va tenir tots els ingredients per a un derbi. Tensió, lluita, igualtat i a més gols entre dos equips, les locals del Juan XXIII i les visitants de l'Escola que van voler en tot moment emportar-se els tres punts, cosa que al final va aconseguir l'equip de Jordi Pérez.

Els dos equips van sortir en tromba i amb ganes de demostrar les seves qualitats des de bon principi, sent Sonia León la que va trencar el marcador inicial marcant ja d'hora el 0-1, sols 6 minuts després del xiulet inicial. Les de Les Arenes reaccionaven ràpidament contestant amb un gol de Marta vorejant el minut 10. Amb la igualtat, seguirien els dos equips buscant la porteria rival, fins que nou minuts després Sara seria la que encertaria a batre a Vero per a posar el 1-2 al marcador, en un partit que va veure molts bons minuts dels dos equips amb molta qualitat a les seves files i amb molta igualtat en els minuts que va durar fins al descans, veient-se sols la diferència en l'encert de les finalitzacions, que decantaven el resultat a favor de les visitants.

El segon temps va ser una continuació del final de la primera. Bon joc dels dos conjunts i molta igualtat, però tant ambdòs defenses, com Vero i Alejandra van evitar canvis al marcador, fins que al minut 64 arribaria el moment clau del partit, quan la portera local hauria de tallar amb falta una ocasió clara de les escolars. Amb una de menys, tres minuts després encaixarien les locals el 1-3 obra d'Anna Bové, però un error defensiu escolar l'aprofitaria Saray Vidaña per fer el 2-3 al 72, fet que tres minuts després emmendaria Ruth posant el 2-4 que podria semblar la sentència definitiva al partit, però la gallardia i el valor locals posarien de mà de Silvia Barceló el 3-4 al minut 83 i els últims deu minuts de partit, serien un constant atac i gol locals que sols es trencarien amb els contraatacs de les visitants. Sols el xiulet final trencava un partit espectacular per part dels dos equips.

Al final del partit, els dos equips es retiraven al vestuari exhaustes, encara que les jugadores de l'Escola ho feien amb la satisfacció d'emportar-se tres punts que semblaven molt complicats després de les baixes amb les que es presentaven al camp d'un Juan XXIII que va demostrar ser un potent equip a tenir en compte a la categoria.