Les aspiracions europees de l'Egara passen per Hamburg

La Torre
09 d'octubre del 2015
Els ratllats busquen classificar-se per la fase final
Els ratllats busquen classificar-se per la fase final | Foto: Rafel Martín

El Club Egara debuta aquest dissabte a l’Euro Hockey League (EHL), la màxima competició continental de clubs, que celebra la primera fase de grups a Hamburg, del 9 a l’11 d’octubre. L’equip de Patricio Keenan està enquadrat al grup D, juntament amb el Monkstown irlandès i el East Grinstead anglès, en el que es considera un dels quadres més exigents d’aquest inici d’EHL. El primer de grup es classificarà per el KO16, la segona fase de la competició.

El vigent campió d’Irlanda participa per segona vegada a l’Eurolliga. Es tracta d’un equip compacte i treballat, que encarrila tres lligues consecutives al seu país. El conjunt anglès, per la seva banda, és un històric de la competició i jugarà per setè any seguit l’EHL. Enguany, arriba com a subcampió de la Premier League i, tot i que ha perdut homes importants, és un rival sempre a tenir en compte.

El segon objectiu de la temporada

El Club Egara, per la seva banda, guarda una relació molt especial amb l’EHL, especialment des que va organitzar el primer KO16 de la història de la recent competició. A més, l’entitat del Pla del Bon Aire és un històric europeu, ja que va guanyar les dues primeres edicións de la Copa de Europa.

Patricio Keenan, entrenador de l’equip ratllat, explica que "després de guanyar el Campionat de Catalunya, se’ns presenta el segon gran objectiu de la temporada: classificar-nos per a la segona fase de l’Euro Hockey League". El tècnic avisa que "aquests dos primers partits seran durs. Tant els anglesos com els irlandesos tenen un joc molt físic i de contacte i aquí nosaltres patim una mica".

L’Egara arriba en un bon moment, després de sumar el primer títol de la temporada i de golejar 9-0 el Taburiente en la darrera jornada de Lliga. L’equip viatjarà amb tota la plantilla a Hamburg, excepte l’internacional Vicenç Ruiz, que s’està recuperant d’una lesió a l’espatlla.

CLUB EGARA A L’EHL:
2007/08 – FINAL FOUR
2008/09 – KO8
2009/10 – KO16
2014/15 – KO8

HORARIS DE PARTITS:
GRUP D:
Divendres 9 d’octubre:
12.30 h: Monkstown-East Grinstead
Dissabte 10 d’octubre:
12.30 h: Club Egara-East Grinstead
Diumenge 11 d’octubre:
11.45h: Club Egara-Monkstown