Àngela Ubasart es despulla en l'exposició «BIOgrafies»

L'artista egarenca presenta una mostra íntima de la seva obra i vida a la Sala Muncunill

La Torre
08 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:24h
Aquest divendres, a les set del vespre, tindrà lloc la presentació de l'exposició Àngela Ubasart, BIOgrafies, a càrrec de la mateixa artista. L'acte inaugural comptarà amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i de la crítica i comissària d’art, Mireia Freixa, i inclourà la presentació del llibre que porta el mateix títol. 

L’exposició està dedicada a la biografia i vivències de l’artista local Àngela Ubasart en diverses formes: escultura, dibuix, pintura i joia. La mostra, organitzada per Arts Visuals del Servei de Cultura de l'Ajuntament, es podrà veure fins al 29 de novembre a la Sala Muncunill (pl. Didó, 3). 

Àngela Ubasart (Terrassa, 1943) és llicenciada per la Facultat de Belles Arts de Barcelona en l’especialitat d’escultura, graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics a l’Escola Llotja de Barcelona i diplomada en psicologia. Ha exposat arreu del món les seves obres es troben en diferents col·leccions particulars d’Espanya, França i els Estats Units d’Amèrica. Durant 35 anys, va impartir classes com a professora de ceràmica a l'Escola Municipal d'Arts Aplicades de Terrassa, iniciant les classes de Ceràmica a l'Escola de la Llar, quan aquesta disciplina no es donava a les escoles municipals del nostre entorn. Ha rebut diversos premis i reconeixements al llarg de la seva carrera. Actualment dirigeix el Centre de Belles Arts Bach-Esteve i el seu estudi Bronze-Bronze, on dissenya i realitza la seva obra.