1 de 10

La Taula d'Infància de Terrassa endega un protocol contra el maltractament

Els Serveis Socials municipals volen establir un document base que estableixi els mecanismes d'intervenció en casos d'abús infantil o adolescent

per La Torre, 8 d'octubre de 2015 a les 06:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El regidor de Serveis Socials, Noel Duque, va presidir aquest dimarts la Taula Tècnica d’Infància de l’Ajuntament de Terrassa, en una sessió en què es va començar a treballar en un protocol de ciutat que estableixi els agents i els mecanismes d'intervenció en situacions de maltractament a la infància i l'adolescència. La reunió va tenir lloc a la seu de l’àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones.

La Taula Tècnica d’Infància de Terrassa, constituïda l’octubre de 2014, és l’instrument formal de coordinació institucional per a casos relacionats amb la infància i l’adolescència a la ciutat. Els Serveis Socials Municipals lideren i coordinen aquest òrgan, en el qual hi ha representats diferents agents implicats en camps com l'educació, la salut, o la seguretat, a més de representants de la Generalitat.

 

Participació