Damaris Sosa, campiona de la lliga catalana d'halterofília

La de Matadepera aconsegueix el campionat absolut per tercera vegada consecutiva

La Torre
07 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 6:59h
El nou pavelló d’halterofília de Molins de Rei va acollir aquest passat dissabte a partir de les 10 del matí i fins a la 1, la final de la lliga catalana sub15, sub17, júnior i absoluta. I a la tarda, a partir de les 3, classificació de tots els equips masculins i femenins per al Campionat d’Espanya per equips.

El Club Halterofília Matadepera hi va assistir amb un equip masculí i femení que va donar notables resultats a nivell individual, el més destacat dels quals va ser Damaris Sosa, amb 849.31 punts Sinclair, i assolint la primera posició final absoluta, aconseguint el campionat absolut en lliga catalana a títol personal per tercera vegada consecutiva. 

Altres resultats van ser: En l’apartat femení, Bibiana Garcia, amb 470.75 punts Sinclair en la 8a posició final absoluta; Maria Márquez, amb 624.37 punts Sinclair en la 4a posició final absoluta; Andrea Garrido, amb 717.41 punts Sinclair en la 2a posició final absoluta, a banda d’aconseguir la victòria final a la categoria sub15 i Sub17.

En l’apartat masculí, cal destacar la participació de Sebas Parets Martínez, amb 881.50 punts Sinclair en la 14a posició final absoluta; i Hernán Garcia De Soria Osuna, amb 1199.02 punts Sinclair en la 2a posició final absoluta. 

Esmentar també la participació de les joves aixecadores sub13, Maria Belen Diakakis Rodriguez i Irene Urbà Canalejo, que per motius reglamentaris encara no poden competir dins de competició.