Els Pets i l'obra «Idiota», plats forts de la nova temporada d'Els Costals

Un concert de Les Macedònia o l'espectacle infantil "Nit de reis" formen part d'aquesta nova temporada a l'auditori de Castellbisbal

La Torre
11 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:42h

El concert que Els Pets oferiran el 15 de novembre és un dels espectacles destacats de la nova programació d'Els Costals. La banda de Constantí, acompanyada de la Gran Orquestra Petita, presentarà a l'auditori un repertori on recuperaran alguns dels seus temes més coneguts.

A banda de l'actuació del grup de rock català, l'altre gran aposta musical d'Els Costals és l'espectacle musical basat en l'obra de Joaquín Sabina que Hotel Cochambre portarà el 30 d'octubre a l'auditori. Es tracta d'un xou carregat de bellesa, emocions i rialles, on el grup es submergeix en el satíric, fascinant i poètic univers del cantautor madrileny.

Pel que fa al teatre, enguany a Els Costals es donaran cita noms consagrats del panorama escènic com ara Ana Sahun i Ramon Madaula, que protagonitzaran, el 8 de novembre, l’obra Idiota, divertida i plena de suspens. L'espectador haurà de resoldre els diferents obstacles que es troba el personatge principal: un home (l'idiota) que es presenta a unes proves psicològiques per formar part d'un experiment.

Producció local

Un altre gran obra teatral que es podrà veure aquesta temporada a Els Costals és Paraules encadenades, que representaran dos intèrprets locals de l'Elenc Teatral, Xavi Pardo i Anna López, dirigits per Fina Torres. Es tracta d'una obra plena de tensió que narra la història d'una parella que trenca la seva relació. Ell no ho pot suportar i vol matar la noia, de manera que per fer-ho i sortir-ne indemne, crea un assassí en sèrie.

Programació de Nadal i per a tota la família

Coincidint amb l'arribada del Nadal, Els Costals presenta una programació especial, on destaca l'espectacle infantil Nit de Reis (13 de desembre), el concert de Les Macedònia (20 de desembre); i l'actuació de la Coral Sant Jordi (27 de desembre) que oferirà un concert basat en l'obra homònima de Francesc Civil i Castellví, de qui es commemora el 25è aniversari de la seva mort.

Els espectacles familiars són l'altre gran aposta d'Els Costals. En col·laboració amb La Xarxa durant aquest trimestre s'ofereixen actuacions teatrals i de titelles que faran passar una molt bona estona a petits i grans.

Preus i descomptes

La nova temporada d'Els Costals s'estrena amb bonificacions i descomptes especials per a diversos col·lectius. La gent gran, les famílies nombroses i les monoparentals, els estudiants de l'Escola de Música i de l'Escola d'Adults, els aturats de llarga durada i les persones amb discapacitat, així com els seus acompanyants, poden aprofitar els descomptes del 40% que els ofereix l'auditori en la compra d'entrades.

Els titulars del Carnet Jove de Castellbisbal continuaran amb bonificacions del 50% i s'estrena també el descompte per a grups que ofereix preus especials en la compra de 15 entrades o més per a un mateix espectacle.

Aquest 2015, existeix també la possibilitat d'adquirir un abonament anomenat 3+1: una iniciativa que regala una entrada als qui, prèviament, n'hagin adquirit tres més. I també, com a novetat, es poden adquirir les entrades als espectacles per Internet, mitjançant el portal web de Ticketea.