El Torneig de Pàdel Solidari recull 2.500 euros per al Rebost de Terrassa

La competició es va fer a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa i estava organitzada per Cercle Cecot de joves empresaris

La Torre
06 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:57h
Cerclemón, la vessant solidària del Cercle Cecot de joves empresaris, va organitzar aquest diumenge la tercera edició del Torneig de Pàdel Solidari a les pistes del club Atlètic Terrassa Hockey Club.

90 persones formant 45 parelles en categories masculina, femenina i mixta van participar en una jornada esportiva i solidària que en l'edició d'enguany ha recaptat més de 2.500 euros. Una xifra que anirà destinada al Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa, un projecte promogut per l’Ajuntament de Terrassa i gestionat per Creu Roja per a la distribució d’aliments entre les persones més necessitades de la ciutat.

Més enllà dels partits corresponents a les diferents categories i nivells de joc, la jornada va comptar amb un parc d’inflables i el partit d’exhibició entre quatre jugadors de renom: Kilian Bravo, Guillermo Casal, Alfred de la Fuente i Oriol Hernández. Amb el lliurament de trofeus a les parelles guanyadores va finalitzar una jornada marcada pel bon nivell dels jugadors i pel caràcter solidari de totes les persones que van participar-hi.