Demana matrimoni enmig d'un partit internacional de rugbi

Víctor Gutiérrez i Alba Muriana, ambdós jugadors del Club Carboners de Terrassa, van protagonitzar un episodi romàntic i inesperat mentre eren a Cardiff per veure el partit que enfrontava les seleccions de Nova Zelanda i Geòrgia

Lluïsa Tarrida
06 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:08h
Gutíerrez i Muriana, després de comprometre's
Gutíerrez i Muriana, després de comprometre's | Foto: Carboners

Gutíerrez i Muriana, després de comprometre's Foto: Carboners


Moment irrepetible el que van viure una parella de Terrassa aquesta dissabte passat. Víctor Gutiérrez "Pelos", jugador del Club Carboners de Terrassa, i Alba Muriana, jugadora també del club de rugbi egarenc, van poder gaudir en directe del partit entre les seleccions de Nova Zelanda i Geòrgia, dins de la Copa del Món de Rugbi que s'està disputant fins a finals d'octubre a Anglaterra i Gal·les. 

Muriana havia regalat les entrades al seu xicot. No van ser-hi sols sinó que van estar acompanyats en aquest partit per Celso Pérez, jugador i president del club, i Anahí Stoll.

Per sorpresa de tothom, estadi i carboners, en el moment en què els novazelandesos van acabar el seu tradicional ball just abans d'iniciar el partit, el haka, Gutiérrez es va aixecar del seient per posar-se de genolls i va demanar matrimoni a Muriana, que encantada, va dir immediatament que sí. 
 

Muriana, Gutiérrez, Pérez i Stoll, a l'estadi de Cardiff Foto: Carboners