7.487 egarencs deixen a CaixaBank la gestió del seu patrimoni

Banca Premier, la nova aposta de l'entitat financera, compta a la nostra ciutat amb un volum de recursos de 679 milions d'euros en aquest segment

La Torre
06 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 7:25h
CaixaBank llança Banca Premier amb l'objectiu de reforçar la gestió de clients amb patrimonis d'entre 100.000 i 500.000 euros. La nova proposta de valor de CaixaBank Banca Premier ajudarà a consolidar el lideratge de l'entitat en assessorament financer i, a més, aprofundeix en una metodologia pròpia de planificació financera incorporant majors capacitats i solucions exclusives per als clients. L'entitat compta a Terrassa amb 7.487 clients de Banca Premier i un volum de recursos de 679 milions d'euros en aquest segment.

Sota la nova marca de Banca Premier, l'entitat que presideix Isidre Fainé, i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha decidit englobar, d'una banda, l'experiència obtinguda al llarg d'aquests últims anys en la gestió de Banca Premier i, per un altre, l'esforç i l'alta capacitació d'un equip professional, que s'ha vist enfortit després de tancar amb èxit la integració de Barclays Bank, SAU. L'efecte de la integració de la filial a Espanya del banc britànic ha suposat la incorporació de 152.000 nous clients i un increment del 6% dels saldos en recursos.

Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, ha afirmat que Banca Premier "contribueix a reforçar la imatge de prestigi de CaixaBank" i ha subratllat que amb aquesta nova estratègia "volem establir un compromís durador amb els nostres clients, un vincle que garanteixi la gestió efectiva del seu patrimoni en el llarg termini a través de l'assessorament, la professionalitat i la confiança amb els gestors Premier, així com la proximitat que li ofereix la nostra extensa xarxa d'oficines".

Per a Alcaraz, en aquests moments existeix "una gran oportunitat comercial que ens permetrà avançar cap a una major diversificació en productes de previsió, estalvi i inversió".

La proposta de valor de l'entitat per a Banca Premier inclou condicions i prestacions exclusives que poden anar des del Compte Premium sense comissions i el pack de Targetes A mesura fins a productes específics de gestió i actiu, una gamma d'assegurances amb àmplies cobertures i atenció personalitzada, publicacions específiques i informes periòdics.