Viena comença el trasllat a l'edifici del carrer Vinyals

Furgonetes de l'empresa han començat a ocupar el pàrquing del recinte on havia estat el Diari de Terrassa

per La Torre, 5 d'octubre de 2015 a les 10:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Furgonetes dels establiments Viena al pàrquing del nou edifici Foto: Cristóbal Castro


El mes de març de 2014, La Torre anunciava que la cadena Viena havia arribat a un acord amb el BBVA per quedar-se l'antic edifici del Diari de Terrassa, al carrer Vinyals. Ara, un any després, l'operació s'ha fet efectiva i aquests darrers dies s'ha pogut veure moviment en el nou local dels establiments alimentaris. Furgonetes de l'empresa han començat a ocupar el pàrquing del recinte, hi ha treballadors anant i venint de l'interior de l'edifici i ja s'han canviat els rètols i senyals identificatius. 


En el moment de la compra Viena va afirmar que es tractava d'ampliar les seves instal·lacions, mantenint però, les actuals que té a la seu de Sabadell. L'ús al qual se li volia atorgar a aquest edifici encara s'estava estudiant tot i que no es descartava que a més d'acollir determinats departaments també incorpori un petit restaurant aprofitant les possibilitats que ofereix el jardí de davant de la porta principal.
 

Ja s'han instal·lat els nous rètols de la nova empresa propietària Foto: Cristóbal Castro

 

 

Participació