Espanya, a 171,06 km de Terrassa

Un egarenc endega una campanya a les xarxes socials per tal que cada municipi posi un rètol on s'indiqui la distància que els separa d'una suposada i futura frontera amb Espanya

J.M.O.
12 d'octubre del 2015
Placa a Pardines amb la distància a Espanya
Placa a Pardines amb la distància a Espanya | Ramon Codinas

El terrassenc Ramon Codinas ha encetat una campanya a Twitter per aconseguir que tots els municipis del país disposin d'un rètol que indiqui la distància que hi ha fins a la frontera espanyola. De moment, ell ja ha fet la demanda al consistori de Viladecavalls, amb l'etiqueta #EspanyaCapAllà. 

"Engeguem la campanya d'instal·lar plaques com la de Pardines a tots els municipis del país? A cada vila, poble, ciutat i municipi del país, hauríem de tenir una placa similar. Ens hi posem? Busquem distància del nostre municipi fins a Espanya i l'enviem a l'ajuntament mostrant la foto," ha piulat. El promotor de la idea considera que pot ser una cosa simpàtica. 

Ramon Codinas, que ara resideix a Viladecavalls, és un dels personatges més coneguts de la cultura popular terrassenca i del món dels castellers, capgròs de l'any i membre destacat dels Minyons de Terrassa.