Castellbisbal vol acollir la Trobada Nacional dels Tres Tombs

Es calcula entre 50 i 60 colles participarien en aquesta trobada, el que representaria una afluència d'unes quatre mil persones

La Torre
02 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:29h
La candidatura de Castellbisbal es presentarà aquest dissabte, en el decurs de l'Assemblea General Extraordinària que la Federació Catalana dels Tres Tombs farà a Vilanova i la Geltrú i es preveu que els castellbisbalencs siguin escollits, ja que, a hores d'ara, no s'ha fet pública cap altra candidatura.

En cas que la Trobada Nacional dels Tres Tombs es fes a Castellbisbal, se celebraria el dia 8 de maig de 2016 i comportaria traslladar la festa dels Tres Tombs que habitualment es fa a Castellbisbal el primer diumenge de març a aquesta data. Es calcula entre 50 i 60 colles participarien en aquesta trobada, el que representaria una afluència d'unes quatre mil persones entre carreters, acompanyats i visitants en general.

Trobada anual

La Trobada Nacional dels Tres Tombs és una festa  que reuneix les colles de Tres Tombs de tot Catalunya i que, cada any, es realitza en un municipi diferent. Després de les ciutats de Barcelona i Sant Joan Despí , que han acollit la Trobada Nacional en les dues darreres edicions, els Amics de Sant Antoni Abat de Castellbisbal voldrien que, l'any 2016, aquesta festa es fes al nostre municipi.