Mercadona obre un nou supermercat a Terrassa

El nou establiment substituirà al local de la mateixa cadena que es troba ubicat al carrer Rafel de Campalans | Està previst que l'obertura tingui lloc abans que finalitzi aquest any

La Torre
10 d'octubre del 2015
Mercadona obrirà el darrer trimestre de l'any un nou establiment a Terrassa, situat al barri de Roc Blanc al Carrer Bailén, 10. La nova botiga tindrà una superfície de sala de vendes de 1.700 metres quadrats, on s'ubicaran totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Hi destaquen les seccions renovades de productes frescos, com la de peixateria, que inclou peix directe de llotja, la de forn a granel, i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. Així mateix, disposarà de zones de descans i vestuaris per als treballadors, així com d'una sala de formació també destinada a la plantilla. En la construcció, hi participen 44 proveïdors que donen feina a 180 persones durant la fase d'obra.
 
Aquesta nova botiga, que permetrà optimitzar al màxim l’acte de compra gràcies al disseny exclusiu de les seccions i a la dotació de més espai perquè el client pugui accedir còmodament als productes, substituirà la que hi havia fins ara a Rafel de Campalans al mateix barri de Roc Blanc. L'horari d'obertura del supermercat serà de dilluns a dissabte, de 9:15 a 21:15 hores. A més, Mercadona habilitarà el seu servei a domicili i la compra en línia a través de la pàgina web.
 
D'altra banda, cal destacar el caràcter ecoeficient del supermercat, que incorporarà un conjunt de mesures (com ara recuperadors de calor, il·luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.
 
En dades

Mercadona a finals de 2014 tenia obertes al Vallès Occidental un total de 38 botigues, entre les quals hi havia l'obertura de l'establiment al Parc Vallès, que va substituir la botiga de l'avinguda de Santa Eulàlia. A Terrassa, la marca valenciana té un total d'11 botigues. Més de 1.800 persones (concretament són 1.864) treballen al Mercadona en una de les botigues del Vallès Occidental. Pel que fa a aquest any 2015, a més del projecte d'obertura de l'establiment al Roc Blanc hi ha pendents també una botiga al Mercat Municipal de Volpelleres a Sant Cugat del Vallés.