L'Sferic Terrassa lluitarà per la 7a plaça a la Copa EsportsPenedès.cat

Les egarenques van quedar quartes del grup A de l'OK Lliga Femenina

La Torre
01 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 9:52h
La Fase de Grups de la 4a Copa EsportsPenedès.cat de l’OK Lliga Femenina ja s'ha conclòs després de la disputa de 5 jornades alhora que ha definit les posicions per a la Fase Final d'aquest proper dissabte al Pavelló de Les Casernes de Vilanova i la Geltrú.

Al grup A, el CP Voltregà s'ha fet amb la 1a plaça i el CH Mataró amb la 2a. Per la seva banda, al B el liderat finalment ha sigut pel CP Manlleu i la segona plaça pel CP Vilanova. 

Així les semifinals seran les següents: CP Voltregà-CP Vilanova i CP Manlleu-CH Mataró. La resta de partits seran els següents: Igualada FCHP-HC Palau de Plegamans (partit per la cinquena i sisena posició), Sferic de Terrassa-CHP Bigues i Riells (partit per la setena i vuitena posició) iCH Girona i PHC Sant Cugat (partit per la novena i desena posició).

El triomf de dimarts del CH Mataró a la pista de l'Sferic Terrassa per 1-2 els va donar la 2a plaça, certificant la tercera per l'Igualada i la quarta per les terrassenques. L'endemà les igualadines van imposar-se per la mínima al CH Girona, cuer de grup.