En marxa el full de ruta per millorar els polígons de Viladecavalls

La reunió entre Ajuntament i empresaris va servir per debatre sobre la seguretat, mobilitat i conservació de les zones industrials del municipi

La Torre
01 d'octubre del 2015

Reunió de la junta directiva de l'associació amb l'Ajuntament Foto: A.V.


Dimarts, la sala de plens de l’Ajuntament de Viladecavalls va acollir una reunió de la Junta Directiva de l’Associació d’Empreses i Propietaris dels Polígons Industrials de Viladecavalls, la qual agrupa els quatre principals polígons del municipi (Can Trias, Can Mir, Can Mitjans i La Bòbila).  

La trobada va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada del Regidor de Promoció Econòmica, Jesús Porres i tècnics de la corporació. Representant l’Associació hi van assistir  Ramón Comelles, president de l’Associació i de l’empresa Circutor, Josep González (TMG Solutions), Ramon Sancliment (Axiomasolucions), Roser Rosines (Icelandseafood) i Susana Soriano (Sonpura). També es va comptar amb presència de Joseba Ruiz, Secretari General Adjunt de la CECOT, la qual dóna suport i assessorament empresarial. 

La reunió es va iniciar repassant els principals objectius, necessitats i inquietuds de l’Associació, i com dissenyar un full de ruta per a promoure la millora de la competitivitat i fomentar la cooperació amb empreses del municipi ubicades fora dels polígons. També es van tractar temes de seguretat, mobilitat i conservació de les zones industrials.

L’Alcaldessa Cesca Berenguer, va manifestar durant la sessió que "en poc temps Viladecavalls esdevindrà un punt neuràlgic empresarial i hem d’estar preparats per quan arribi aquest moment", per aquest motiu va destacar la necessitat d'afavorir la competitivitat de les empreses del municipi.

Una vegada més el Consistori posa a la disposició de l’Associació totes les eines de suport disponibles per a impulsar l’activitat econòmica a Viladecavalls.