Sessions informatives del Consell Esportiu per a escoles i entitats

per La Torre, 2 d'octubre de 2015 a les 08:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els pròxims dies 3 i 10 d’octubre, el Consell Esportiu durà a terme un seguit de reunions informatives dirigides a coordinadors/es dels centres educatius i entitats així com als seus responsables d’equip, per tal d’explicar el funcionament del nou Model d’esport escolar que portarà a terme el mateix Consell anomenat En Volem 5!

Aquest model esportiu, és una proposta de competició esportiva escolar en què es posa de manifest que els valors esportius també sumaran, no només educativament sinó també repercutiran en la classificació general de l’equip.


Aquestes reunions es duran a terme en el Centre Cívic Avel·li Estrenjer, el dia 3 d’octubre en dues convocatòries, de 10 a 11 hores i de les 11.30 a les 12.30 i el dia 10 d’octubre de les 12.30 a les 13.30h.

La importància d’aquest model esportiu, fa necessari que els màxims implicats en l’esport escolar coneguin el funcionament, ja que el treball educatiu amb els seus esportistes, ara rebrà puntuació a banda del treball esportiu.

 

Participació