Entrades a 3 euros per anar als cinemes de Terrassa

Del 3 al 5 de novembre està prevista una nova edició de La Festa del Cinema

E.P.
29 de setembre del 2015
Actualitzat a les 10:19h
Torna la Festa del Cinema. La novena edició d'aquesta iniciativa tindrà lloc a tot l'Estat els dies dimarts 3, dimecres 4 i dijous 5 de novembre, segons han informat els organitzadors. Durant aquests dies es podrà accedir a les sales adherides a la promoció al preu de 2,90 euros per entrada, mostrant l'acreditació en el cinema. A Terrassa, tant Cinesa Parc Vallès com Cinema Catalunya participaran en aquest esdeveniment.

Amb aquest esdeveniment, organitzat per la Confederació de productors audiovisuals espanyols (FAPAE), la Federació de Distribuïdors de Cinema (FEDICINE), la Federació de Cines d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts de l'Audiovisual (ICAA), es busca fomentar l'assistència a sales de cinema com un hàbit social i cultural i mostrar l'agraïment de la Indústria a tots els espectadors que cada any gaudeixen de la màgia de les pel·lícules en la pantalla gran.

De la mateixa manera que en edicions anteriors, els espectadors s'hauran d'acreditar en la pàgina web per gaudir d'un preu reduït per entrada durant els tres dies de l'esdeveniment. Amb l'objectiu de fomentar la participació de les famílies i les persones grans, els menors de 14 i els més grans de 60 anys no hauran d'acreditar-se en el web.

Com és habitual, en aquesta nova edició es podran seguir comprant les entrades per a la Festa del Cinema per 3 canals de venda diferents: taquilla, caixers de venda d'entrades situats als cines i plataformes habituals de venda per internet.

Els espectadors que adquireixin les seves entrades en taquilla, hauran de mostrar l'acreditació en el moment de la compra, mentre que aquells que adquireixin les seves entrades bé en els caixers o bé a Internet hauran de mostrar l'acreditació de la Festa del Cinema en el punt de control d'accés a la sala.

Consulta les sales que hi participen clicant aquí.