Mario Guillén, sisè en la quarta prova de la IV Copa Marnaton eDreams

Aquest resultat situa el triatleta del CN Terrassa en la segona posició final de la general

30 de setembre del 2015
Actualitzat a les 8:48h
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Mario Guillén va aconseguir la sisena posició en la quarta i última prova de la IV Copa Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat a Cadaqués sobre una longitud de 6,5 quilòmetres.

Guillén va aturar el crono en 1h22’16”, registre que li va proporcionar el segon lloc en la categoria màster 30. El triomf va correspondre a l’alemany Alexander Studzinski amb una marca d’1h10’04”, mentre que l’argentí Damian Blaum va ser segon amb 1h15’05”.

Aquest resultat situa Guillén en la segona posició final de la general de la IV Copa Marnaton eDreams amb 1.731 punts, tan sols per darrere de Rafael Cabanillas, guanyador amb 1.859. La tercera plaça ha recaigut en Eduard Mirapeix, que n’ha totalitzat 1.690. El calendari de la Copa Marnaton ha aplegat quatre proves, Barcelona (9 de maig), Begur (7 de juny), Sant Feliu de Guíxols (27 de juny) i Cadaqués (19 de setembre).