Lyndon Jones, Premi Internacional a l'Optometrista de l'Any de la UPC

Aquest dimecres tindrà lloc l'acte inaugural del nou curs i es farà el lliurament del reconeixement

La Torre
29 de setembre del 2015
La sala d’actes de l’EET (C. Colom, 1, Campus de la UPC a Terrassa) acollirà dimecres, 30 de setembre, a partir de les 12.30 h, l’acte acadèmic que inaugurarà oficialment el curs acadèmic 2015-2016 de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT), que estarà presidit pel rector de la UPC, Enric Fossas i el degà de la FOOT, Joan Gispets. També comptarà amb la intervenció de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; el president del Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya (COOC), Alfons Bielsa, i un representat dels estudiants de la Facultat. L’acte clourà amb l’actuació de la cantant Gemma Humet i del guitarrista Pau Figueres.

En el decurs de l’acte es lliurarà al professor Lyndon Jones el Premi Internacional a l’Optometrista de l’Any, atorgat per la mateixa FOOT juntament amb el Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya (COOC) i l’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual (ACOTV).

Premi i lliçó d’un referent mundial

El professor Lyndon Jones, qui a més de rebre el guardó mencionat oferirà la conferència inaugural Happiness through learning and education del curs 2015-2016 a la FOOT, és un referent mundial en l’àmbit de l’òptica i l’optometria, tant  pel que fa a la formació com a l’R+D.