Els millors pilotaris de Catalunya s'exhibeixen a Terrassa

La Torre
29 de setembre del 2015
Actualitzat el 30 de setembre a les 11:13h
Participants a les XII Hores de Pilota a Mà
Participants a les XII Hores de Pilota a Mà | Foto: CNT

Participants a les XII Hores de Pilota a Mà Foto: CNT


El CN Terrassa va organitzar dissabte passat les tradicionals XII Hores de Pilota a Mà – 15è Memorial Joan Costa, que van arrencar a les 9 del matí i es van perllongar fins a les 10 de la nit. 

La jornada, que va comptar amb una magnífica afluència de públic, va aplegar representants dels millors clubs de Catalunya d’aquest esport. A banda del Natació Terrassa, el CN Barcelona, la Casa de Los Navarros de Barcelona, el Club Atano de Barcelona, el Santa Coloma i el CN Igualada van aportar jugadors a una competició que servir, un any més, per homenatjar la figura de Joan Costa.

La jornada va constar de dotze partits de categoria absoluta i de cinc enfrontaments de categoria infantil que van fer gaudir els espectadors, que no van deixar d’animar els joves esportistes. Al marge dels partits, i com és habitual, la jornada va caracteritzar-se per l’esperit festiu i lúdic. 

Les XII Hores suposen el tret de sortida de la temporada, un punt de trobada de la família de la pilota a mà i una oportunitat per difondre aquesta tradicional modalitat esportiva, molt arrelada a la història del club. El resultat dels partits en còmput global, que ve determinat pel color que llueix cada parella, va ser el següent:

Partits de categoria absoluta

Blau – 261 punts
Vermell – 238 punts

Partits infantils

Blau – 103 punts
Vermell – 85 punts