Cicles Morenito clou la Cursa de les Escoles amb un grapat de podis

La Torre
29 de setembre del 2015
990_1443452654IMG_4922
990_1443452654IMG_4922 | CM-CC ca n'Anglada

Foto: CM-CC ca n'Anglada


Vilanova i la Geltrú va acollir el passat dissabte la darrera cursa d'Escoles de ciclisme i la penúltima de categoria cadet. L'equip egarenc Cicles Morenito va disputar les curses en ambdues categories amb un molt bon bagatge. La cursa commemora el record del ciclista Isaac Gálvez i va comptar amb la presència del seu pare Paco Gálvez.

Mentre en categoria cadet Raül Rota assolia la tercera plaça, l'equip va treballar i molt per poder solucionar l'infortuni en forma d'avaries mecàniques. La segona plaça per equips i la tercera posició de Pau Vilanova a la classificació combinada feien justa recompensa a l'esforç de tot l'equip.

Resta, ara, la darrera cursa a Sant Vicenç dels Horts on l'objectiu és consolidar les bones classificacions en la copa Baix Llobregat, ja que actualment lideren la classificació per equips i la individual amb Edgar Curto.
 

Foto: CM-CC ca n'Anglada


Pel que fa a les categories de base, Aitor Rueda acomiadava la temporada en guanyar una molt bona cursa i Ivet Alcaraz participava amb els més menuts. A principiants, victòria, un cop més, de Sergi Monserrate amb un inspirat Izan Osuna i una gran Júlia Garcia en fèmines que finalitzà segona. La categoria al·leví fou dominada per Oriol Alcaraz, i l'emoció va quedar-se en l'esprint de la segona plaça que assolí Axier Casado. Gran final també de Joel Díaz(4t) i bona cursa de Freddie Taylor.

En categoria femenina, Marta Vilanova va acbaar segona i Mònica Calero quarta classificada. La categoria final d'infantils va propiciar un doblet de Cicles Morenito. Alvaro Robles i Nerea Bastida van vèncer i van pujar al graó major del podi. Bona feina dels corredors Samuel Calero, Alex Miserol i Oscar Rota en ajudar la seva companya Nerea dins cursa, a qui acompanyava en categoria femenina Diana Pérez. Raúl Benítezen la seva millor cursa i David Gómez i Eloi Salas completaren el s participants de Cicles Morenito. La cirereta de la jornada va ser el triomf per equips en la cursa d'Escoles, premi que va recollir en Xavi Alcaraz.
 

Foto: CM-CC ca n'Anglada