La comarca de Terrassa diu Sí, Sí, Sí, Sí, Sí, Sí i Sí

A Viladecavalls, Ullastrell, Vacarisses, Rellinars, Matadepera i Castellbisbal guanya l'independentisme

La Torre
28 de setembre del 2015
Actualitzat el 29 de setembre a les 15:32h
Junts pel Sí ha estat la força més votada en els set pobles de la demarcació de Terrassa. Amb un total de 49.448 vots s'ha imposat en tots els municipis amb claredat, en alguns fins i tot aconseguint la majoria absoluta incontestable, com a Ullastrell, Rellinars i Matadepera. A més, cal sumar-hi els més de 10 mil vots que ha obtingut la CUP en aquests comicis, elevant als 59.511 vots a candidatures independentistes.

Cal dir també que en cinc (Terrassa, Matadepera, Vacarisses, Viladecavalls i Castellbisbal) dels sets municipis C's ha estat la segona força. El partit d'Albert Rivera ha estat també un dels grans triomfadors de la nit, tot i que cal assumir que és més pel factor de concentració de bon unionista que no pel programa que presenten. Malgrat tot, cal tenir en compte els 30.592 vots recollits.

El PSC ha perdut força arreu de la demarcació. Amb 19.796 vots sumats al conjunt dels set municipis s'ha vist relegat a una tercera posició de pur espectador. 

Catalunya Sí que Es Pot només aconsegueix treure un bon resultat a Rellinars. A Matadepera és la setena força i a Ullastrell la cinquena mentre que a la resta de municipis és la quarta.