La candidata de Terrassa de Catalunya Sí que es Pot ataca el món de l'hoquei

Mari Luz García afirma que és un esport de les elits al qual no juga la gent dels barris

La Torre
24 de setembre del 2015
Actualitzat el 25 de setembre a les 11:10h
La periodista terrassenca Mari Luz García és la número 74 de la llista de Catalunya Sí que es Pot. No s'ha mossegat la llengua en un míting electoral que s'ha fet aquest vespre al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, i han rebut especialment el món de l'hoquei, Mikimoto i Mina d'Aigües. 

Mari Luz García ha associat tot el que és el món de l'hoquei egarenc -jugadors, clubs i tot el que l'envolta- a classes benestants de Terrassa i de Matadepera, a elits, a riquesa. I també a residents al Centre de la Ciutat. "Cap dels que esteu aquí ha nascut amb un estic d'hoquei a sota del braç". Aquest esport, segons la candidata, és només pels rics, i no per la gent del poble ni dels barris. El preu de ser soci d'un club com l'Atlètic, ha reblat, és prohibitiu, "6.000 euros l'any".

De Mikimoto ha recordat que també va de número 74, a les llistes de Junts Pel Sí i que va ser el seu cap. N'ha dit que més que periodista és un empresari milionari subvencionat, i "imputat per frau fiscal".

De la Mina, s'ha queixat amargament del gust i de la qualitat de l'aigua, i ha afirmat que espatlla tots els electrodomèstics de les cases.