Curs de formació per als futurs monitors del Consell Esportiu

Enguany, l'ens posarà en pràctica un nou sistema d'avaluació en què no només comptarà el resultat

La Torre
23 de setembre del 2015
Els propers dies, 25 i 26 de setembre, 2 i 3 d’octubre, més de 40 nois i noies rebran el curs d’iniciació a tècnic d’esport en tutor de joc que el Consell Esportiu ofereix. És una formació destinada a majors de 16 anys que pretenen iniciar-se com a tutors de joc de bàsquet, futbol, futbol sala, voleibol o handbol.

Amb aquesta formació es pretén donar al futur tutor de joc les eines tant teòriques com pràctiques per a poder identificar i gestionar les diferents situacions que es donen al llarg d’un partit i dels seus preparatius. El tutor de joc esdevé la figura educativa que dinamitza el joc entre els esportistes escolars i que vetlla pel compliment tant de les normatives esportives com de la gestió de les situacions en valors educatius derivades del joc.

El tutor de joc, avaluarà conjuntament amb d'altres agents implicats en la dinàmica del joc les situacions que puntuaran dins de la classificació derivada del nou model d'esport escolar que el Consell proposa per aquest curs, En volem 5!

Per altra banda, es dotarà de les eines pedagògiques per a poder participar de forma activa en la transmissió de valors esportius i educatius als esportistes. Aquesta formació es durà a terme en el Centre Cívic Francesc Macià els divendres de les 16 a les 19.30 i els dissabtes de les 9 a les 14h.