El CD Terrassa organitza el I Memorial Jordi Monroig

La competició coincidirà aquest cap de setmana amb la primera Festa de les escoles a les instal·lacions del club vermell

La Torre
24 de setembre del 2015
El CD Terrassa Hockey celebra aquest cap de setmana la Primera Festa de les Escoles. L'objectiu és que es coneguin els entrenadors de hockey, de tennis i de pàdel amb els pares i els nens i nenes del club. L’activitat consisteix en un clínic que munten els entrenadors de cada esport. 

La Festa començarà divendres a les 18.30h a les instal·lacions del club egarenc. Un cop acabin les activitats, tots els participants es trobaran al Camp 1 de hockey i es farà la presentació oficial dels equips i dels entrenadors. En aquest moment s’aprofitarà per fer un homenatge a Jordi Nieves, el campió del Torneig de Tennis +40 del Circuit Goplay Senior del Cercle Sabadellès, en el qual hi participava per primera vegada. A partir de dos quarts de nou, paella popular per tothom. 

Dissabte, de nou del matí a dues del migdia, primer torneig amistós en memòria de Jordi Monroig. Aquest torneig dóna el tret de sortida a la nova temporada. Els equips seran des de Benjamí fins a Infantil. En total, 7 categories (a cada categoria hi participaran 4 equips) en partits de 5x5 masculí i femení. Cada partit durarà entre 20 i 30 minuts aproximadament. El Torneig Memorial de Jordi Monroig reunirà a més de 300 jugadors.

Els equips convidats són:
CLUB EGARA
MATADEPERA 88
ATLÈTIC TERRASSA HOCKEY CLUB
SANT ANDREU
CLUB DEPORTIU TERRASSA HOCKEY

I, finalment, diumenge, l’equip de femení de Divisió d’Honor etrenaran lliga jugant contra el San Pablo Valdelúz.