El sènior femení de bàsquet del CN Terrassa aspira a tot

El Natació Instituts Odontològics presenta un equip "més compacte" per quedar entre els quatre millors de Primera Catalana

La Torre
24 de setembre del 2015
El sènior femení de bàsquet, el Natació Instituts Odontològics, afronta la temporada a Primera Catalana amb ambició mesurada. El conjunt que dirigeix Vicente Gómez aspira a la zona alta de la classificació, tot i que, hores d’ara, no gosa parlar d’ascens. "Ens agradaria millorar les prestacions respecte a l’any passat i ficar-nos entre els quatre primers. Podem pensar en anar més enllà si una bona arrencada ens situa en disposició de lluitar-hi".

Gómez, que encara la segona temporada consecutiva al front de l’equip, comptarà amb un planter que presenta tres cares noves, totes elles procedents del júnior. Es tracta de les bases Andrea Morillo i Paula Giménez, i de l’aler Anna López, totes tres de 18 anys. El tècnic subratlla que l’acoblament ha estat "immediat, ja que parlem de jugadores de la casa". "Crec que ens aportaran aire fresc i estimularan la competència dins el grup, cosa que sempre en millora el nivell". L’entrenador terrassenc es mostra molt satisfet de la pretemporada que ha completat l’equip. "S’ha notat la feina de la temporada anterior. Som un grup més compacte. Les jugadores han agafat la dinàmica de treball de seguida. Arribem al debut amb els conceptes tàctics més assumits i amb els rols més assimilats".

Gómez considera que l’arrencada serà fonamental per establir les aspiracions de l’equip. "La primera volta marcarà la temporada. Si aconseguim ser competitius en aquest primer tram, estarem a dalt. Tindrem l’al·licient per no deixar-nos anar a mesura que avanci la lliga". Quant al grup, el tècnic egarenc afirma que és difícil saber del cert qui lluitarà per les posicions de privilegi. Tot i això, assenyala el CN Sabadell, "que ve de Copa Catalunya", la UE Sant Cugat, el CEEB Tordera i l’AE Sant Andreu Natzaret com a candidats a encapçalar la classificació.

La lliga es disputarà a doble volta, amb un total de trenta partits. Els dos primers de cada grup disputaran la fase d’ascens en format final a quatre. Els dos millors d’aquesta fase pujaran a Copa Catalunya, mentre els altres dos es mantindran a l’espera de moviments en la categoria superior i de les renúncies que puguin produir-se.

Debut a Olot

El Natació Instituts Odontològics debutarà el proper dissabte a la pista del CB Olot a les 17.45 hores. “És un conjunt que va rendir bé la temporada passada. És incòmode, dinàmic i molt intens a casa. Serà una estrena complicada, però estem capacitats per vèncer”.