Accident amb un ferit greu a la carretera de Matadepera

El conductor d'un dels vehicles implicats va patir una aturada cardio-respiratòria i va ser traslladat d'urgència al Clínic

La Torre
22 de setembre del 2015
La Policia Municipal de Terrassa ha informat que la matinada de diumenge es va produir un accident de trànsit a la carretera de Matadepera, just davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Segons el SEM, la causa de l'accident podia haver estat que el conductor del turisme havia patit una aturada cardio-respiratòria, el que hauria fet que perdés el control del vehicle. El ressenyat havia quedat inconscient i va haver de ser reanimat pels serveis d'emergència. 

El xoc havia estat frontal amb un altre turisme. El ressenyat va ser traslladat d'urgència a l'Hospital Clínic de Barcelona en estat greu, allà se li va fer un cateterisme i va restar ingressat a l'espera que evolucionés favorablement. Per la seva banda, l'altre conductor va patir danys en una espatlla i malgrat ser atès per l'ambulància no va voler ser traslladat. Els agents van realitzat informe tècnic de l'accident.