En marxa el 2n Concurs Idees innovadores per a reptes socials

Els quatre projectes guanyadors rebran una dotació econòmica de 1.250 euros cadascun

La Torre
22 de setembre del 2015
En aquesta segona edició del Concurs Idees innovadores per a reptes socials promogut per al Consell Comarcal del Vallès Occidental es té per objectiu impulsar projectes d’innovació social que abordin el repte de la generació d’ocupació de manera sostenible mitjançant activitats d’impacte social. 

Les propostes han de contemplar la generació de noves relacions socials i econòmiques, la potenciació i foment de la cultura emprenedora, la participació i la creativitat; i/o la incorporació d’elements innovadors ja sigui en la pròpia idea com en el producte, servei o procés.

La primera edició celebrada el 2014 va comptar amb 25 sol·licituds de participants, de les quals 8 van ser finalistes i 4 van ser considerades guanyadores. Com a novetat per aquesta edició, els quatre projectes guanyadors rebran una dotació econòmica de 1.250 euros cadascun d’ells així com els serveis especialitzats de suport per al desenvolupament empresarial de les propostes.

Les bases i formulari de presentació es poden consultar clicant aquí. El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el proper 3 d’octubre. 

El concurs es desenvolupa en el marc del Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica, que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació per al període 2014-2020, de la Xarxa de Governs Locals 2015 de la Diputació Barcelona, i amb el suport de l’”Obra Social la Caixa”.