Es recol·loca la primera pedra de l'Escola Ginesta de Matadepera

La Torre
19 de setembre del 2015
La pedra inaugural de les obres de l'escola Ginesta de Matadepera.
La pedra inaugural de les obres de l'escola Ginesta de Matadepera. | Matadepera.cat

Aprofitant unes obres d'arranjament que s'havien de realitzar a l'entrada de l'Escola Ginesta per evitar que l'aigua de la pluja surti al carrer i arrossegui sorra amb el risc de caigudes, aquest dijous 3 de setembre es va aprofitar per recol·locar en un lloc ben visible la pedra inaugural de les obres de l'escola. 

Va ser el 21 de desembre de 1986 quan es van iniciar els treballs d'un espai que arrencaria el seu primer curs dos anys més tard, al 1988. Des de llavors, aquesta simbòlica primera pedra estava col·locada entre una de les columnes del porxo de l'entrada. El temps l'havia anat descavalcant amb el risc que comporta, i les obres de reforma de l'entrada del centre han estat l'ocasió per donar-li un lloc més visible. 

A la dreta, dos moments de la recol·locació d'aquesta primera pedra: a la imatge superior, l'alcaldessa Mireia Solsona, el director de l'escola, Joan Calvo, el contractista Joan Gutés, el cap de la brigada d'obres i serveis Joan Lao i un dels operaris que va col·locar la pedra. A sota, un moment de l'operació.