Projecció del documental sobre l'alzheimer «Las voces de la memòria»

La Llar acollirà aquest dilluns un col·loqui amb dubtes i exercicis pràctics de musicoteràpia mentre que AVAN muntarà una paradeta informativa

La Torre
20 de setembre del 2015
Dins dels actes de commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer, La Llar de Terrassa acull diverses activitats. La primera tindrà lloc a les onze del matí de dilluns amb la projecció del documental Las voces de la Memoria, en acte obert a tota la ciutat i adreçat sobretot a famílies i voluntaris. 

El documental narra la història des del naixement d'un cor de música fins l'actuació, així com l'evolució dels malalts, de les seves famílies, els que en tenen cura i els voluntaris. La peculiaritat del grup musical és que precisament està format per trenta persones que pateixen la malaltia d'alzheimer.

Després de documental, hi haurà col·loqui, dubtes i alguns exercicis pràctics de musicoteràpia, amb la col·laboració de Anna Burgués, Musicoterapeuta de la Llar.

D'altra banda, AVAN muntarà el mateix dia 21 al matí una Taula informativa a la plaça Doctor Robert de Terrassa (davant Mútua), on hi haurà informació de la malaltia i dels recursos que l'entitat ofereix tant per les persones afectades com pels seus familiars i/o cuidadors.