Acte de Graduació a l'Euncet Business School de Terrassa

Comptarà amb una ponència de Josep Maixenchs, president i fundador de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC)

per La Torre, 18 de setembre de 2015 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres, dia 18 de setembre, se celebrarà el 15è Acte de Graduació de Euncet Business School. La sessió tindrà lloc a partir de les set del vespre a la Sala d’Actes del Vapor Universitari de Terrassa. En total, seran 102 alumnes els que demà recolliran llurs diplomes, la majoria d’ells de la promoció 2011-2015 pels del Grau Administració i Direcció d’Empreses (ADE), i 2014-2015 els diferents màsters, en una convocatòria ja tradicional i esperada pels estudiants i les seves famílies. 

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, la regidora de l’Ajuntament de Terrassa, Maruja Rambla, el president del Patronat de l’Euncet, Eusebi Cima, i la directora de l’Euncet, Dolors Puig.

 
Tot i que el moment central de la sessió correspondrà al lliurament de diplomes als alumnes, el programa serà força extens, marcat pel protocol universitari i amb diferents intervencions i participació dels representats dels alumnes. El 15è Acte de Graduació s’iniciarà amb la ponència titulada Reflexions sobre el negoci audiovisual, a càrrec del Dr. Josep Maixenchs, president i fundador de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Posteriorment, les paraules del president del Patronat de l’Euncet, Eusebi Cima, donaran pas a l’acte de lliurament de diplomes

 
Pel que fa als estudiants que demà es graduaran, 70 seran nois i noies que han cursat el grau d’ADE, i 32 correspondran a alumnes de màsters que han finalitzat amb èxit els seus estudis de MBA, Màster en Màrqueting, o bé Màster Universitari en Administració i Direcció d’Empreses.
 
També, durant l’acte es farà lliurament d’una beca per cursar estudis de postgrau o màster al millor expedient acadèmic de grau en ADE, i s’atorgarà el “Premi al millor projecte final de carrera”, Premi de la Caixa d’Enginyers. L’actuació a càrrec de Laia Camps i Joan Martínez Colás posarà el punt i final a aquesta 15a graduació de l’Euncet Business School.

 

Participació