Troben en un pis un home estès amb senyals de violència

Bombers van accedir a l'habitatge, que es trobava tot regirat, a través del balcó | La víctima va ser traslladada amb diverses ferides al cos i a la cara a Mútua Terrassa

La Torre
17 de setembre del 2015
Actualitzat el 18 de setembre a les 10:57h
Feia tres dies que no tenia notícies del seu sogre i estava preocupada. Per això va anar aquest passat dimarts pels volts de les nou del matí al seu domicili de l'avinguda de Can Boada del Pi de Terrassa. Quan va arribar-hi, va prémer el timbre. Ningú li va respondre però se sentia de lluny la televisió engegada i el gos bordant. Va decidir que era millor avisar la Policia Municipal.

Agents policials, Bombers i SEM van desplaçar-se fins al lloc immediatament. La dona no tenia claus de l'habitatge així que els Bombers van accedir a la vivenda a través del balcó d'una veïna. No van ocasionar cap dany a la porta per entrar. Un cop dins, van localitzar l'home estès al terra del menjador. La casa estava tota regirada i ell es trobava en mal estat però seguia viu.

Segons la Policia Municipal presentava ferides a la cara i diverses contusions, hi havia sang escampada per la casa com si hi hagués hagut una baralla. La dotació va optar per avisar Mossos d'Esquadra per tal que iniciessin una investigació sobre els possibles fets ocorreguts. La víctima va ser atesa pels serveis mèdics i posteriorment traslladada amb ambulància a Mútua Terrassa.