Fupar busca voluntaris per a les activitats de lleure a Terrassa

L'entitat ha preparat per aquesta temporada un programa amb activitats socioeducatives, esportives i mediambientals

La Torre
17 de setembre del 2015
L’arrencada del nou curs de Fupar ve carregada de nous projectes i il·lusions per als usuaris de l'entitat. L’actual xarxa de voluntaris treballa per oferir un ampli ventall de possibilitats de lleure: activitats culturals i esportives i formació continua. Aquest mes de setembre s’iniciaran els entrenaments per als torneigs esportius i inclusius de tennis taula, petanca, hoquei, bàsquet i natació. Des de fa anys, el Club Pingüí de Fupar, participa a la Lliga Inclusiva del Consell Esportiu del Vallès Occidental i als Campionats de Catalunya de les diferents modalitats.

Un dels grups de lleure ja consolidats és el grup de teatre Protagonistes Nosaltres, que enguany ja han iniciat els primers assaigs teatrals i musicals de la nova obra de la
companyia, titulada Al cub3. La primera actuació tindrà lloc el proper 24 d’octubre a La
Sala de Rubí. 

A banda d’actuar, els participants de Fupar també estan adherits al programa Apropa Cultura que té per finalitat afavorir l’assistència i participació dels usuaris de centres socials a esdeveniments culturals: teatre, concerts i exposicions entre d’altres. Les activitats socioeducatives començaran al mes d’octubre amb un grapat de propostes de lleure a la natura i d’activitats de desenvolupament personal com pot ser un taller per aprendre a ballar country, un curs d’iniciació a la informàtica, punt de creu o manualitats. Enguany també es posa en marxa els grups de trobada de caps de setmana per realitzar activitats d’oci en espais urbans i naturals.

Enxarxa't, fes-te voluntari

A banda de donar el tret de sortida de les activitats, el Servei de Lleure ofereix formació contínua al voluntariat per seguir treballant en els nous projectes de desenvolupament sociocultural, esportiu i comunitari per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Les persones interessades en sumar-se a l'‘enXarxa’t, fes-te voluntari’ poden contactar a [email protected] o trucar al 93 788 36 62.