Oberta la convocatòria del TAM!, Festival de Músics Emergents

Quinze bandes pujaran dalt d'un escenari en una jornada que també comptarà amb tallers i trobada entre músics i artistes visuals

La Torre
17 de setembre del 2015
Ja estan obertes les inscripcions a la segona edició del TAM!, Festival de Músics Emergents, que vol acostar recursos, eines i formació als joves músics de la comarca. El Festival, on hi podran participar músics d’arreu del Vallès Occidental, se celebrarà el 24 d’octubre a l’era del parc de Sant Jordi. La jornada constarà de tres parts: uns tallers pràctics per a intèrprets, productors i mànagers; un espai de trobada entre músics i artistes visuals per al desenvolupament de projectes col·lectius (videoclips, books fotogràfics, etc) i una marató de concerts, amb 15 bandes dalt de l’escenari. 

Les inscripcions per actuar a la marató de concerts ja es poden formalitzar, així com per participar dels tallers formatius i de l’espai de trobada. Els grups que hi vulguin participar tenen temps fins al dia 1 d’octubre. Un jurat format per membres de l’organització, músics guanyadors de l’edició anterior i periodistes serà l’encarregat de seleccionar les 15 bandes que actuaran a la marató. Les inscripcions es poden fer a través del web o bé de manera presencial a la Casa Baumann. 

Durant tot el dia 24 d’octubre es duran a terme tallers pràctics per a músics. Així, al matí hi haurà formació d’instruments amb Sergi Torrejón (bateria), Dani Steinger (baix i guitarra) i Dani Trujillo (composició musical). A continuació s’oferirà un bloc especialitzat que aproparà als músics eines en aspectes com la facturació comptable dels concerts, l’elaboració de videoclips musicals o nocions de màrqueting online. A la tarda es farà una taula rodona amb experts en l’àmbit de la difusió i la programació musical. 

El TAM! Festival de músics emergents és una iniciativa del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa en col·laboració amb la Casa de la Música i l’Associació InDirecte.